Over mij...


Johan Bouwmans Fotografie Deurne Fotograaf Deurne

 

Hoi hoi! 

 

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Ik ben Johan en ik woon in het Brabantse Deurne, ben happily married met Danielle en heb de knapste dochter van de hele wereld! 

 

Naast mijn parttime baan bij Autotaalglas in Helmond, ben ik dus ook part time fotograaf. Een uit de hand gelopen hobby noem ik het maar, waar ik in 2017 deels mijn beroep van heb gemaakt...

 

Ooit, in het verre, verre verleden van 2010 ben ik begonnen met een instapcamera van Nikon. Ik ging toen veel Urbexen; het fotograferen van verlaten gebouwen in Belgie en Duitsland. Echter verschoof mijn interesse langzaam steeds meer naar het fotograferen van mensen.

 

Een tijd lang heb ik een studio gehad in Someren Eind, waar ik hobbymatig fotografeerde. Echter was het reizen van thuis, naar de studio erg  tijdrovend. Er moest dus iets anders gevonden worden... dichter bij huis.

 

 

Ik beschik tegenwoordig over een gezellige studio vlakbij huis waar ik me helemaal uit kan leven!

 

Ik houd me als fotograaf vooral bezig met het fotograferen van kinderen, stelletjes en gezinnen.  Jouw kinderen op de foto in een niet alledaagse high of low key fotoshoot, romantisch met je partner op de foto in een love shoot, een uitdagende boudoir shoot om je zelfvertrouwen een flinke boost te geven, of gewoon gezellig met het hele gezin op de foto; alles is mogelijk! Daarnaast kun je ook voor zakelijke fotografie bij Johan Bouwmans Fotografie in Deurne terecht! Heb je een knappe auto waar je trots op bent? Ook die fotografeer ik!

 

Ik vind de sfeer tijdens de fotoshoot erg belangrijk. Deze moet ontspannen, gezellig en vertrouwd zijn. Ik vind het dan ook een voordeel om een studio in huiselijke sfeer te hebben. Een huiselijke sfeer werkt meestal ontspannender dan een grote studio. Mijn stijl is puur en eerlijk met een lichte voorkeur in high en low key fotografie. Geen bergen make-up, geen extreme bewerkingen op de computer, maar gewoon jij! Ben je benieuwd geworden?

 

Neem eens een kijkje in mijn portfolio en wie weet tot ziens! 

Johan Bouwmans Fotografie Deurne Fotograaf Deurne