Een fotoshoot met je favoriete pony...


Op zondag 19 mei zijn er weer fotoshoots bij RSC Cadans en kun je je weer inschrijven voor een minishoot met je favoriete pony!

Ook deze keer zijn er maar beperkte plaatsen, dus wil je je verzekeren van een plekje, schrijf je dan snel in! Het inschrijfformulier vindt je onder aan de pagina.

 

Er zijn momenteel nog 6 plekken beschikbaar

 

Wat kost het, wat krijg je en hoe gaat het in zijn werk?

De minishoots kosten € 59,50 en er zitten 3 foto's bij inbegrepen. Deze betaal je bij het reserveren van de shoot; je ontvangt een betaalverzoek via een sms'je.

De eerste shoot is om 9:00 en de laatste om 11:55. Er zijn 8 plekjes beschikbaar, voor de snelle rekenaars; de minishoots duren dus ca. 25 minuten.

 

 

Op welke tijd je ingedeeld wordt krijg je te horen wanneer de namen van alle favoriete pony's binnen zijn. We willen namelijk voorkomen dat één pony twee of drie keer achter elkaar op de foto moet. Op de dag zelf mag je lekker op tijd komen zodat je je liefste viervoeter nog even mooi kunt maken voordat jullie op de foto gaan. En niet te vergeten, jou favoriete pony shined het mooist met zijn of haar hoofdstel om.

We maken eerst één of twee foto's in de stal. Daarna gaan we naar buiten waar we nog meer foto's maken. Eerst langs de pony en als laatste, mits je dit graag wil, een aantal foto's op de pony. Bij deze laatste foto's moet je je cap op. Hou daar dus rekening mee als je je haren doet.

 

Na de shoot ga ik de foto's bewerken. Daar doe ik ongeveer een week over. Als ze klaar zijn krijg je van mij het adres en het wachtwoord van jou persoonlijke uitzoekpagina. Daar kun je jou foto's bekijken en bestellen. Zoek je meer dan de drie inbegrepen foto's uit, dan kosten deze €8,50 p.s. extra. De uitgezochte foto's ontvang je digitaal via WeTransfer.

 

Inschrijfformulier:


Nog even over het weer; helaas hebben we daar geen invloed op. Mocht het weer echt te slecht zijn om de foto's te maken, worden deze verplaatst naar een nieuwe, nader te bepalen datum. Verder zijn de algemene voorwaarden van toepassing.