Blog

Mijn eerste new born fotoshoot

 

De titel zegt het al... Gisteren heb ik mijn eerste new born gefotografeerd en ik kan je vertellen, ik was best een beetje zenuwachtig van te voren. Je wil toch presteren en die babytjes zijn nog zo klein en teder.... Gelukkig ken ik mama Lonne en dat scheelt dan ook wel weer. 

 

Maar joh, als je een jaar geleden tegen me had gezegd; Johan, je moet new born foto's gaan maken... Hahahaha NEVER!

En nu... jaaaa graag, heel gaaf! Op Aliexpress had ik al kleedjes, stofjes en accessoires gekocht en gelukkig had Lonne me van te voren wat voorbeelden gestuurd van wat ze wilde. Dat maakt het weer iets makkelijker , want je kan lekker een beetje afkijken.

 

Yoek was de gelukkige die op de foto mocht, samen met grote zus Femmie en dat ging echt super. Femmie deed het geweldig en doordat Femmie zo goed haar best deed kon Yoek lekker doorslapen waardoor ik weer prachtige foto's konden maken.

 

Of ik tevreden ben met het resultaat? Nou ja, kijk zelf maar, de foto's spreken voor zich denk ik :)

 

 

Omdat ik nog steeds groot fan ben van zwart wit, mogen ook de foto's zonder kleur niet ontbreken. Maar ook de fot's die in kleur zijn genomen zijn door het gebruik van bruine accessoires niet schreeuwerig, maar juist lekker rustig om naar te kijken. Bij deze shoot heb ik gebruik gemaakt van natuurlijk daglicht. Ook dat geeft een zacht effect aan de foto. 

 

Yoek en Femmie, jullie hebben het geweldig gedaan en ik vond het een geweldige eerste new born fotoshoot ervaring :) :) :)