Kerst MiniShoots 2021

 

Het lijkt misschien allemaal nog heel ver weg denk je nu, want, wel ja, het is oktober, maar toch denk ik al aan kerst minishoots!

Wat houdt dat in? Wel, een super leuke minishoot op 14, 20 of 21 november in mijn studio. Het wordt een frisse setting met veel goudkleur en wit..

 

 

Voor wie?

De kerst minishoot is geschikt voor kids vanaf 1 jaar. Er is ruimte voor maximaal 3 kinderen uit 1 gezin.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Ik wil je vriendelijk vragen om stipt op tijd aanwezig te zijn voor de fotosessie. Dit om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk contact is en om er zeker van te zijn dat de fotosessies niet uitlopen. Iedere fotosessie duurt twintig minuten. Na de fotosessie mag je de betaling contant voldoen of ontvang je aan het eind van de dag een betaalverzoek. Wanneer de betaling is voldaan ontvang je binnen 5 dagen een selectie van de mooiste foto's met een watermerk. Uit deze foto's kun je een selectie van jouw favorieten maken.

Tarieven:

De mini kerst shoot kost € 45,00 inclusief 3 digitale foto's in hoge kwaliteit. Zoek je meer foto's uit? Deze kosten € 7,- p.s.

 

Kledingadvies:

Kleding is een belangrijk onderdeel van de fotoshoot. Hoe mooier het kledingstuk en de kleuren hiervan, hoe magischer de foto. Welke kleur dat je ook kiest; zorg voor rustige kleuren en geen drukke printjes (kersttruien zijn hierin de uitzondering ;). Bij wit, goud en champagne past natuurlijk heel veel, maar off-white, crème in combinatie met zwart zijn kleuren die goed passen.

Inschrijf formulier:

 Je ontvangt na inschrijven een bevestigingsmail met daarin ook het adres waar de minishoots plaats vinden.