Minishoot met je favoriete pony

Zou jij je favoriete pony het liefste mee naar huis nemen zodat je de hele dag naar zijn lieve oogjes en mooie vacht kan staren?

Geen probleem, wij hebben de oplossing!

 

Op zondag 19 november organiseert RSC Cadans i.s.m. Johan Bouwmans Fotografie een mini-fotoshoot waar alle ruiters van RSC Cadans zich voor in kunnen schrijven! 

De shoot duurt ongeveer 20 minuten en er zijn 2 digitale foto's inbegrepen. De kosten van deze minishoot bedragen € 35,-  

 

 

Natuurlijk mag je ervoor zorgen dat jou lievelingspony er op zijn mooist bij staat! Je mag dus eerder komen (vanaf 9u) om bijvoorbeeld de manen te vlechten. Bedenk goed welke kleren je aandoet en hoe je je paard aankleed of invlecht (maar dit is natuurlijk niet verplicht). Voor de foto's is het het mooist als de pony zijn hoofdstel draagt. Als je graag een foto wil, zittend op het paard, dan zal er wel een cap gedragen moeten worden, een zadel hoeft niet per sé. 

 

Bij het inschrijven mag je aangeven met welke pony je graag op de foto wil. De tijdsindeling wordt door Carmen gemaakt. Dit om ervoor te zorgen dat iedereen ook echt met zijn of haar lievelingspony op de foto kan en ook de kans heeft om de pony te verzorgen voordat deze mee op de foto mag. Je kunt je ook inschrijven met je eigen pony of paard. Vul dan eigen paard/pony in bij de naam van je lievelingspony. We beginnen om 10u met foto's maken en werken zo verder de ochtend/middag in, afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Op welke tijd jou fotoshoot plaats vindt krijg je uiterlijk 12 november te horen. 

 

Binnen 1 week kun je thuis op je gemakje de mooiste foto's uitzoeken voor boven het bed!

 

 

Hebben wij jou interesse gewekt? Inschrijven doe je via onderstaand formulier!

 

JE KUNT JE HELAAS NIET MEER INSCHRIJVEN.

 Na het inschrijven ontvang je een betaalverzoek via sms en een factuur via de mail. Zodra deze voldaan is, is de inschrijving definitief.