Betaalbaar, laagdrempelig en vooral leuk; dat vind ik belangrijk in een fotoshoot!

 

Welkom bij MiniShoots.nl

 

Een minishoot is een fotoshoot waar in circa dertig minuten een prachtige fotoreportage wordt vastgelegd. Het is dus een korte fotosessie, perfect voor kinderen! Erg leuk voor je kinderen als kennismaking met een fotoshoot; de kinderen hoeven niet veel geduld te hebben en kunnen spelenderwijs op de foto. Uiteraard is het erg leuk om zo vaker fotoshoots te doen voor een betaalbare prijs. Kinderen veranderen/groeien zo snel.

 

Bij MiniShoots.nl kun je zowel binnen als buiten een minishoot boeken! Ik beschik over een gezellige, huiselijke studio in Deurne, maar weet ook de mooiste plekjes in de omgeving van Deurne te vinden!

 

Wat kost het?

Een minishoot kost € 40,-. Daar zitten 3 digitale foto's bij inbegrepen. Uiteraard zorg ik voor een mooie collectie zodat je genoeg foto's hebt om uit te kiezen. Mocht je meer foto's uitzoeken, kosten deze € 6,- per stuk.

 

Waar vind ik de bewerkte foto's terug?

Foto's uitzoeken doe je in je eigen persoonlijke MiniShoots.nl-foto-uitzoek-pagina. Daar kun je de bewerkte foto's vaak al binnen 3 dagen terugvinden. Als de foto's klaar zijn ontvang je van mij de inloggegevens.

 

Betaling?

Altijd achteraf. Nadat je jouw keuze hebt doorgegeven ontvang je van mij de factuur. Als deze voldaan is stuur ik de foto's via WeTransfer naar je toe!

 

MiniShoot dagen?

1 á 2 keer in de maand organiseer ik een MiniShoot dag. De ene keer binnen, de andere keer buiten in de natuur of in een stedelijke omgeving. Op deze MiniShoot dagen kost een minishoot slechts € 35,-. Deze dagen maak ik op social media bekend en gaan op inschrijving.