Auto Fotografie


Johan Bouwmans Fotografie in Deurne brengt jouw auto perfect in beeld. Of je nu een mooie foto van je auto wilt om aan de muur te hangen of omdat je, je auto wilt verkopen. Het kan allemaal. Tijdens de fotoshoot maak ik vanuit diverse standpunten foto's van je auto en focus ik niet alleen op de auto als geheel maar ook op details en het interieur. Ook het maken van actie foto's behoort tot de mogelijkheden.

Autofotografie is een vak apart.

Als fotograaf van auto’s moet je wel een liefde hebben voor auto’s en dat ik ook de reden waarom ik graag aan autofotografie doe. Als “auto-gek” begrijp ik hoe trots je kan zijn op je bolide en dat het enorm leuk is om hier prachtige foto’s van te hebben. De shoot kan plaats vinden op een locatie naar keuze. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het bosrijke omgeving, een industrieterrein of in een parkeergarage.

Het fotograferen van de auto zal ongeveer een uur duren. De mooiste foto’s worden na de shoot bewerkt en staan binnen 7 dagen op een online (beveiligde) pagina, waar je de foto's kunt bekijken.

€ 60,-

ca. 45 minuten fotograferen

5 digitale foto's in hoge resolutie

Persoonlijke online galerij waar je de foto's uit kunnen zoeken

Extra digitale foto's € 6,- p.s.

Weekendtoeslag € 10,-