Cosy Boudoir


Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor je vriend, verloofde of echtgenoot?
Of wil je jezelf eens extra verwennen met een mooie fotoreportage? Dan is een cosy boudoir fotoshoot misschien wel iets voor jou! 

 

Na een tijd lang boudoir shoots verzorgt te hebben, viel het mij op dat er meer behoefte was aan wat gekledere boudoir shoots. Een oversized trui die net iets verder afhangt dan normaal, een blouse met net een knoopje meer open of een belichtingstechniek waardoor je je net wat gekleder voelt dan in lingerie. Sensueel op de foto, maar wel wat te raden over laten. Dat is Cosy Boudoir! 

 

Johan Bouwmans Fotografie biedt stijlvolle cosy boudoir fotoreportages aan voor elke vrouw, een unieke ervaring!  Een cosy boudoir fotoshoot is voor elke vrouw weggelegd. Het maakt niet uit of je klein, lang, dik of dun bent. Het is juist erg bijzonder is om je op je mooist te laten fotograferen. Dat kan bij mij in de studio, bij jou thuis, of op een andere locatie die jij uitgezocht hebt.

 

Liever niet alleen op de foto? Bij Johan Bouwmans Fotografie is het ook mogelijk een sensuele shoot met je partner te doen! Kijk maar eens hier...

Uiteraard is een cosy boudoir shoot op maat ook mogelijk! Neem hiervoor contact op!

€ 60,-

ca. 45 minuten fotograferen

5 digitale foto's in hoge resolutie

Persoonlijke online galerij waar je de foto's uit kunnen zoeken

Extra digitale foto's € 7,- p.s.

Weekendtoeslag € 10,-

€ 90,-

ca. 90 minuten fotograferen

5 digitale foto's in hoge resolutie

Persoonlijke online galerij waar je de foto's uit kunnen zoeken

Extra digitale foto's € 7,- p.s.

Weekendtoeslag € 10,-