Duo Boudoir Fotoshoot


Een boost voor jullie relatie!

 

Duo boudoir fotografie is een stijl met intieme, romantische en soms sensuele afbeeldingen van liefdesparen. Deze fotoshoot is een perfecte manier om een intiem moment in je leven samen vast te leggen. Je gaat binnenkort trouwen, bent net getrouwd of je bent zoveel jaar bij elkaar... Misschien zoek je een prachtig stukje kunst voor aan de muur van jullie slaapkamer met jullie in de hoofdrol. Er zijn genoeg redenen om een duo boudoir shoot te doen!

 

Spannend? Dat wel, maar ik doe er alles aan om het jullie zo comfortabel mogelijk te maken. Zo krijgen jullie na het prikken van de datum een aantal tips mee om je alvast voor te bereiden op de shoot. Als de dag dan aangebroken is drinken we eerst gezellig even een kopje koffie of thee, We bespreken jullie wensen, kleding, poses en jullie do's en don'ts. Desgewenst breken we het ijs door eerst een aantal gewone foto's te maken om zo alvast een beetje te wennen. Pas als jullie je helemaal op je gemak voelen beginnen we aan de boudoir foto's.

 

De meeste shoot vinden plaats in mijn studio aan huis in Deurne. Desgewenst kom ik natuurlijk ook op locatie; bij jullie thuis of op een andere locatie die jullie uitgezocht hebben. 

 

Het resultaat? Dat kun je al binnen een week terug zien op jullie persoonlijke pagina!

€ 85,-

90 minuten fotograferen

5 digitale foto's in hoge resolutie

Persoonlijke online galerij waar jullie de foto's uit kunnen zoeken

Extra digitale foto's € 7,- p.s.

Weekend toeslag € 10,-

Half uurtje extra? + € 35,- en 2 digitale foto's extra