Modellen Fotografie


Heb je altijd al een mooi portfolio willen maken, of wil je een keer ervaren wat het is om model te staan? Laat je dan fotograferen door Johan Bouwmans Fotografie in Deurne! Stap in de spotlights tijdens deze professionele fotoshoot in mijn studio of buiten! 

- Portret Fotoshoot-


Nog steeds is een portret fotoshoot van jezelf leuk voor je familie, maar óók voor online, of gewoon voor jezelf omdat je benieuwd bent naar de ervaring! Bij Johan Bouwmans Fotografie in Deurne ben je aan het juiste adres! Portretfoto's kunnen in mijn studio in Deurne of buiten worden gemaakt.

Ik hou van pure en eerlijke foto's. Door een ontspannen sfeer te creëren leg ik jou op je mooist vast!

- Melkbad Fotoshoot -


Misschien heb je ze al ooit eens gezien; foto's van een melkbad (ook wel milkbath genoemd) en vroeg je jezelf af wat dat nu eigenlijk is. Zoals het woord zelf al zegt is het letterlijk een bad met melk. Niet volledig met melk maar water aangelengd met melk. Dit in combinatie met een eenvoudige outfit of bedekt naakt en frisse bloemen geeft prachtige unieke foto's. De shoot wordt volledig afgestemd op jou wensen en vindt plaats in mijn studio.

- Boudoir Fotografie -


Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor je vriend, verloofde of echtgenoot?
Of wil je jezelf eens extra verwennen met een mooie fotoreportage? Dan is een boudoir fotoshoot misschien wel iets voor jou! 

Johan Bouwmans Fotografie biedt stijlvolle boudoir fotoreportages aan voor elke vrouw, een unieke ervaring!  Liever niet alleen op de foto? Bij Johan Bouwmans Fotografie is het ook mogelijk zo'n sensuele shoot met je partner te doen! Kijk maar eens hier...

Een boudoir fotoshoot is voor elke vrouw weggelegd. Het maakt niet uit of je klein, lang, dik of dun bent. Het is juist erg bijzonder is om je lichaam in zijn puurste vorm te laten fotograferen. Dat kan bij mij in de studio, bij jou thuis, of op een andere locatie die jij uitgezocht hebt.

Uiteraard is een boudoir shoot op maat ook mogelijk! Neem hiervoor contact op!

€ 40,-

ca. 30 minuten fotograferen

3 digitale foto's in hoge resolutie

Persoonlijke online galerij waar je de foto's uit kunnen zoeken

Extra digitale foto's € 6,50 p.s.

Weekendtoeslag € 10,-

* Niet mogelijk voor melkbad of boudoir

€ 60,-

ca. 45 minuten fotograferen

5 digitale foto's in hoge resolutie

Persoonlijke online galerij waar je de foto's uit kunnen zoeken

Extra digitale foto's € 6,50 p.s.

Weekendtoeslag € 10,-

€ 90,-

ca. 90 minuten fotograferen

5 digitale foto's in hoge resolutie

Persoonlijke online galerij waar je de foto's uit kunnen zoeken

Extra digitale foto's € 6,50 p.s.

Weekendtoeslag € 10,-