Fotograaf Asten

Mijn naam is Johan Bouwmans en ik ben fotograaf en eigenaar van Johan Bouwmans Fotografie.

 

Mijn fotostudio bevindt zich in Deurne, nabij Asten, maar het liefste fotografeer ik buiten. Asten kent vele mooie plekjes, zowel in de omliggende natuur als in Asten zelf.

 


Mooie fotolocaties in Asten


 

In Asten bevindt zich de Koninklijke Klokkengieterij Eijsbouts. In 1993 is daar de toenmalig grootste klok ter wereld gegoten. Deze klok was een geschenk van de Britse koningin Elizabeth II aan Nieuw-Zeeland. Toen is Asten tot klokkendorp uitgeroepen. In 2006 is door de Koninklijke Eijsbouts opnieuw de grootste klok ter wereld gegoten, 36.000 kilogram zwaar met een klepel van 1500 kilogram. Deze klok was bestemd voor een Japanse ondernemer die daar een van zijn vakantieparken mee wilde sieren.

Naast Koninklijke Eijsbouts bevindt zich het Klok & Peel museum in het Peeldorp. Asten afficheert zich graag als Klokkendorp. 

Helmond kent vele mooie plekken om foto's te maken waaronder het De Groote Peel, het Burg. Ploegmakerspark, de Strabrechtse Heide en het kasteel van Asten


Fotoshoot gezin in Asten


 

Kom langs voor een fotoshoot van het gezin en voor kinderfotografie in Asten. Dit kan in de fotostudio in Deurne, nabij Asten, maar veel leuker is het om samen naar buiten in te gaan.

Denk hierbij aan het een stijlvolle shoot bij het kasteel van Asten, of natuurgebied de Groote Peel. Maar ook de Strabrechtse heide of het stadspark zijn populaire locaties. 

Ik ben een fotograaf die je overal in Asten en omgeving kan inhuren. Het gaat erom dat je tevreden bent over de gekozen locatie, en natuurlijk over de foto’s.

Gezinsfotoshoot in de natuur in Asten Noord Brabant. Gemaakt door Johan Bouwmans Fotografie. Vader, moeder en zoon en dochter samen op de foto.

De pigment praktijk uit Deurne. Gemaakt in de fotostudio van Johan Bouwmans uit Deurne
Foto van Songbird massagewax gemaakt voor Fysio Jansen uit Deurne Noord Brabant

Bedrijfsfotograaf Asten


Opvallen als organisatie is een enorme uitdaging. Want hoe verdien je de aandacht van potentiële klanten, als alles er al is?

Met professionele bedrijfsfotografie maak je het verschil.

Ook voor bedrijfsfotografie in Asten kun je bij mij terecht. Zowel voor een professioneel zakelijk portret als voor teamfoto’s, productfoto's en bedrijfsreportages.

 


Kinderfotograaf Asten


 

Kinderen worden snel groot en daarom creëer je graag mooie herinneringen voor later.

Een goede manier is professionele kinderfotografie, want met een fotoshoot van je kind en het gezin mis je geen belangrijk moment. Het fotograferen van kinderen vind ik geweldig om te doen. Schakel mij daarom in als kinderfotograaf en leg alle waardevolle leeftijdsfasen vast op beeld.

Je kunt ervoor kiezen om kinderfoto’s te laten maken op locatie, zoals in het park bij het Kasteel of in het bos. Dit zorgt voor echte, spontane foto’s van hoe de kinderen plezier maken en geeft mooie, natuurlijke achtergronden. 

Een kind rennend over de Strabrechtse Heide in Noord Brabant tijdens een fotoshoot in het gouden uurtje

Fotograaf Deurne Johan Bouwmans Fotografie Deurne Betaalbare fotoshoots kinderfotograaf deurne gezinsfotograaf deurne fotografie deurne

© Johan Bouwmans Fotografie Deurne

Op al mijn producten en diensten zijn Algemene voorwaarden van toepassing.

Privacy