Privacyverklaring


Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (WBP) geldt dan niet meer.

De AVG is ook wel bekend onder de Engelse naam: General Data Protection Regulation (GDPR).

Johan Bouwmans Fotografie is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar (ex) klanten, potentiële klanten en bezoekers van de website van essentieel belang is voor haar activiteiten. Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden daarom met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Johan Bouwmans Fotografie houdt zich daarbij aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens en andere toepasselijke wet- en regelgeving.

 

In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

Johan Bouwmans Fotografie, gevestigd aan Teunisbloem 10 te Deurne, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.


Contactgegevens
Johan Bouwmans Fotografie

Teunisbloem 10

5754SB Deurne

06-293 55 980

www.johanbbouwmansfotografie.nl

info@johanbouwmansfotografie.nl

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Johan Bouwmans Fotografie kan persoonsgegevens over jou verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van Johan Bouwmans Fotografie, en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Johan Bouwmans Fotografie verstrekt. Johan Bouwmans Fotografie kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres

- Bankrekening nummer
- IP-adres

-  Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een contactformulier in te vullen, in correspondentie, telefonisch of tijdens gesprekken.

 

Waarom hebben wij deze gegevens nodig?

Johan Bouwmans Fotografie verwerkt je persoonsgegevens om telefonisch contact met je op te kunnen nemen als je daar om verzoekt, en/of om je schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien je telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan Johan Bouwmans Fotografie jouw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met jou gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

 

Hoe lang worden deze gegevens bewaard?

Johan Bouwmans Fotografie bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor jouw gegevens worden verzameld. De gegevens die Google Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

 

Delen met anderen

Het kan nodig zijn om jouw gegevens aan derden te verstrekken, zodat we je een product of dienst kunnen leveren dat bij ons is besteld. Deze derden mogen de gegevens alleen gebruiken voor bovengenoemde doeleinden. Johan Bouwmans Fotografie verstrekt jouw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

In kaart brengen van websitebezoeken

Op de website van Johan Bouwmans Fotografie worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die jouw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Johan Bouwmans Fotografie gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 

Google Analytics

Johan Bouwmans Fotografie maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de advertenties van Johan Bouwmans Fotografie bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Je treft daar ook het privacybeleid van Google Analytics aan.

 

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt en om rapporten over de website aan Johan Bouwmans Fotografie te kunnen verstrekken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Johan Bouwmans Fotografie heeft hier geen invloed op. Johan Bouwmans Fotografie heeft Google geen toestemming gegeven om via Johan Bouwmans Fotografie verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@johanbouwmansfotografie. Johan Bouwmans Fotografie zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

 

Beveiligen
Johan Bouwmans Fotografie neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door Johan Bouwmans Fotografie verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Johan Bouwmans Fotografie op via info@johanbouwmansfotografie.nl.

www.johanbouwmansfotografie.nl en www.fotograafdeurne.nl zijn websites van Johan Bouwmans Fotografie. Johan Bouwmans Fotografie is
als volgt te bereiken:


Postadres: Teunisbloem 10 5754SB Deurne
Vestigingsadres: Teunisbloem 105754SB Deurne
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel:  69870357
Telefoon: 06-293 55 980
E-mailadres: info@johanbouwmansfotografie.nl

 

Social Media

Om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken om de content op mijn website te delen op social media, heeft mijn website een aantal social media buttons. Lees de privacy verklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy om gaan.

Facebook: http://www.facebook.com/privacy/explanation

Instagram: https://help.instagram.com

Johan Bouwmans Fotograaf Deurne