Fotograaf Bakel

Mijn naam is Johan Bouwmans en ik ben fotograaf en eigenaar van Johan Bouwmans Fotografie.

 

Mijn fotostudio bevindt zich in Deurne, nabij Bakel, maar het liefste fotografeer ik buiten. Bakel kent een aantal mooie plekjes, zowel in de omliggende natuur als in Bakel zelf.

 


Mooie fotolocaties in Bakel


 

Venray is een kleine stad met 13 kerkdorpen, zoals bijvoorbeeld het pittoreske dorp Geijsteren met de bijzondere kasteelruïne. In Venray kun je terecht voor leuke activiteiten maar ook ontspanning. Daarnaast kenmerkt Venray zich door de mooie en vooral veelzijdige natuur, het gezellige centrum en een rijke historie. De ligging tussen natuurgebied De Peel en rivier de Maas biedt een veelzijdig landschap waar je volop kunt recreëren. Door dit veelzijdige landschap zijn er erg veel prachtige fotolocaties zoals Landgoed Geijsteren of het St. Annapark nabij het centrum van Venray.


Fotoshoot gezin in Bakel


 

Kom langs voor een fotoshoot van het gezin en voor kinderfotografie in Bakel. Dit kan in de fotostudio in Deurne, nabij Bakel, maar veel leuker is het om samen naar buiten in te gaan.

Denk hierbij aan natuurgebied Nederheide of het Buntven in Deurne, nabij Bakel. 

Ik ben een fotograaf die je overal in Bakel en omgeving kan inhuren. Het gaat erom dat je tevreden bent over de gekozen locatie, en natuurlijk over de foto’s.

Gezinsfotoshoot in de natuur in Asten Noord Brabant. Gemaakt door Johan Bouwmans Fotografie. Vader, moeder en zoon en dochter samen op de foto.

De pigment praktijk uit Deurne. Gemaakt in de fotostudio van Johan Bouwmans uit Deurne
Foto van Songbird massagewax gemaakt voor Fysio Jansen uit Deurne Noord Brabant

Bedrijfsfotograaf Bakel


Opvallen als organisatie is een enorme uitdaging. Want hoe verdien je de aandacht van potentiële klanten, als alles er al is?

Met professionele bedrijfsfotografie maak je het verschil.

Ook voor bedrijfsfotografie in Bakel kun je bij mij terecht. Zowel voor een professioneel zakelijk portret als voor teamfoto’s, productfoto's en bedrijfsreportages.

 


Kinderfotograaf Bakel


 

Kinderen worden snel groot en daarom creëer je graag mooie herinneringen voor later.

Een goede manier is professionele kinderfotografie, want met een fotoshoot van je kind en het gezin mis je geen belangrijk moment. Het fotograferen van kinderen vind ik geweldig om te doen. Schakel mij daarom in als kinderfotograaf en leg alle waardevolle leeftijdsfasen vast op beeld.

Je kunt ervoor kiezen om kinderfoto’s te laten maken op locatie, zoals in het park bij een kasteel of in het bos. Dit zorgt voor echte, spontane foto’s van hoe de kinderen plezier maken en geeft mooie, natuurlijke achtergronden. 

Een kind rennend over de Strabrechtse Heide in Noord Brabant tijdens een fotoshoot in het gouden uurtje

Fotograaf Deurne Johan Bouwmans Fotografie Deurne Betaalbare fotoshoots kinderfotograaf deurne gezinsfotograaf deurne fotografie deurne

© Johan Bouwmans Fotografie Deurne

Op al mijn producten en diensten zijn Algemene voorwaarden van toepassing.

Privacy