Over mij...

Johan Bouwmans Fotografie Deurne Fotograaf Deurne

 

Hoi hoi! 

 

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Ik ben Johan en ik woon in het Brabantse Deurne, ben happily married met Danielle en heb de knapste dochter van de hele wereld! 

 

Naast mijn baan bij Autotaalglas in Helmond, ben ik dus ook part time fotograaf. Een uit de hand gelopen hobby noem ik het maar, waar ik in 2017 deels mijn beroep van heb gemaakt...

 

Ooit, in het verre, verre verleden van 2010 ben ik begonnen met een instapcamera van Nikon. Ik ging toen veel Urbexen; het fotograferen van verlaten gebouwen in Belgie en Duitsland. Echter verschoof mijn interesse langzaam steeds meer naar het fotograferen van mensen.

 

 

Tegenwoordig beschik ik over een gezellige studio aan huis waar ik me helemaal uit kan leven! Ook ben ik veel te vinden bij het mooie Buntven, gelegen in het Zandbos.

 

Ik houd me als fotograaf vooral bezig met MiniShoots; het fotograferen van kinderen en gezinnen in korte fotoshoots die ca. 30 minuten duren.. Jouw kinderen op de foto in een niet alledaagse low key fotoshoot, of gezellig met jouw gezin op de foto bij het mooie Buntven. Daarnaast kun je ook voor zakelijke fotografie bij Johan Bouwmans Fotografie in Deurne terecht!

Ik vind de sfeer tijdens de fotoshoot erg belangrijk. Deze moet ontspannen, gezellig en vertrouwd zijn. Ik vind het dan ook een voordeel om een studio in huiselijke sfeer te hebben. Een huiselijke sfeer werkt meestal ontspannener dan een grote studio. Mijn stijl is puur en eerlijk met een lichte voorkeur voor low key fotografie.

 

Neem eens een kijkje in mijn portfolio en wie weet tot ziens! 

Johan Bouwmans Fotografie Deurne Fotograaf Deurne