Fotoshoot kinderen Deurne

Wil je een fotoshoot van je kinderen in Deurne boeken voor gezellige en speelse foto’s? Als kinderfotograaf in Deurne, Helmond, Venray e.o. help ik je hier graag bij. Mijn favoriete fotolocaties in de buurt van Deurne zijn natuurlijk de mooie bossen in de omgeving, zandverstuivingen in Vlierden en de kasteeltuin in Deurne. We kunnen de kinderfoto’s ook maken op locaties waar jullie als gezin graag wandelen of verblijven.

Een fotoshoot met kinderen moet een positieve beleving zijn voor de kinderen. We gaan niet alleen maar voor poseren en naar de camera glimlachen, maar ook voor lekker spelen, lachen en plezier maken. En daar komen spontane, blije plaatjes van!

Klanten zeggen vaak dat kinderen fotograferen moeilijk is, maar ik vind het vooral kei leuk! Een fotoshoot met een kind is net even anders dan met een volwassene. Het spontane karakter en de nieuwsgierigheid van een kind zorgen ervoor dat geen enkele fotoshoot hetzelfde is. En waar volwassenen zich erg bewust zijn van de camera blijven kinderen vaak gewoon zichzelf. Daarom is het fotograferen van kinderen en/of gezinnen één van mijn favoriete fotoshoots. Kinderfotografie draait om jouw kind(eren) op zijn of haar gemak te stellen. En die geweldige lach natuurlijk! Ik ben geduldig en speel in op de ideeën van het kind, zodat op de foto gaan een feestje wordt.

 

Heb ik je interesse gewekt? Neem eens een kijkje in mijn portfolio en wie weet tot snel!

 

Fotograaf Deurne Johan Bouwmans Fotografie Deurne Betaalbare fotoshoots kinderfotograaf deurne gezinsfotograaf deurne fotografie deurne

© Johan Bouwmans Fotografie Deurne

Op al mijn producten en diensten zijn Algemene voorwaarden van toepassing.

Privacy